Članek
99,999 %
Objavljeno Apr 29, 2018

Kakorkoli obrnemo je vse narejeno iz atomov. Stol pod vami, ekran katerega gledate, vi sami in verjeli ali ne - celo janša. Ter v končni fazi celo vesolje.

Zanimiva pri atomih je pa njihova zgradba. V glavnem so namreč prazni. Med jedrom in alektroni je ogrommno praznega prostora .. približno 99,999 % prostornine atoma je enostavno praznina.

Če bi atom povečali na velikost nogometnega igrišča, bi jedro bilo veliko kot žogica za tenis, elektron pa kot glavica bucike. Vse ostalo pa popolna praznina.

Zdaj se pa pripravite na miselni preskok, ki vam bo verjetno zelo tuj - vseeno pa je zabaven.

Kaj bomo delali na VOLIščih?

Kogarkoli boste volili se zavedajte, da volite praznino. Skoraj popolno praznino. Neverjetno prazno praznino. Tako prazno praznino, da bi se morali precej potruditi, da bi v tej praznini sploh karkoli našli. Pa še to kar bi našli, ne bi bilo vredno piškavega oreha. Pri SDS pa niti lupinice piškavega oreščka - ne.


Če mene vporašate - jaz menim, da nima resnega smisla zapravljait časa, da bi volil neko praznino, ki mi bo potem tako ali tako grenila življenje, saj med levo in desno praznino praktično ni razlik. Le da so ene praznine precej bolj prazne od drugih praznin in bolj intenzivno lažejo.

Jaz razumem zakaj ljudje govore o "prazni glavi"?
Pa vi?

:o))))))))))))

Tule je pa malo bolj resno razloženo, zakaj mene volišča ne vidijo več, saj je to postala absurdna politična farsa, ki ne pomeni NIČ in samo popoln idiot lahko verjame, da bodo volitve kaj spremnile.