Članek
CHEMTRAILS in teorije sovražnikov osnovnošolske fizike in kemije
Objavljeno Mar 11, 2018
Naj se malo vrnem na Chemtrailse, ki že leta burijo duhove in se te teorije spet množično pojavljajo na internetu.

Zato ker preprosti ljudje (simple minded people) nimajo osnovnega znanja fizike in ne vedo, da se para izpušnih plinov v hladnem ozračju vidi kot oblak, ki tak na višinah ostane, dokler ga ne razpiha višinski veter. Prej .. ali kasneje. Ostane kot bela oblačna sled za letalom. Ljudje širijo vse sorte neumnosti in razlagajo vse sorte kemične sestave teh oblakov.

Najmočnejša je pa tale - da nas iz letal posipajo z

dihidrogen monoksid-om.

Že beseda "monoksid" v sestavljanki požene strah v kosti vsem, katere kemija v OŠ sploh ni zanimala. In takoj pomislijo na to, da je treba nekam pobegniti in se skriti v mišjo luknjo.

Nikomur od teh internetno samo-izobraženih "kemikov" niti na kraj pameti ne pade, da bi na Wikipedio pogledal kaj to sploh je. Ropotajo in se zgražajo, si po nasvetu grabovojke pišejo Grabovojeve številke po telesu, da bi jih te obvarovale pred to skrajno škodljivo kemikalijo.

Pa poglejte sami kaj je dihidrogen monoksid ... ko boste videli, da brez te grozne kemikalije umrete v enem tednu, da to grozno kemikalijo potrebujete v ogromnih količinah (zdravo jo je jemati vsaj 2 litra dnevno) vas bo moralo postati malo sram, da ste nasedli taki skrajni oslariji. Predlagam, da se vsaj 2 tedna izogibate ogledalu, ker vas bo iz njega vedno pogledal/a neverjeten/tna 
butl/butara.

No .. s tem dihidrogen monoksidom smo opravili. Ker je to samo VODA, navadna destilirana (para!!) voda. Zarotniki pa, ker vedo, da jim verjamejo samo največji bedaki na internetu, ZLORABIJO kemični izraz, da se norčujejo iz umskih revežev.




Kdaj pravite, da so začeli posipati ljudi s cehmtrailsi, da bi nas vse zastrupili? Pred deset .. dvajsetimi leti?

Kaj pa tole - fotografije bombnikov med poleti v času WW2? Opazite morda kako podobnost? Torej jaz sem zelo star in VEM, da so te bele sledi za letali bile popolnoma jasno vidne tudi v mojem otroštvu in na nebu vztrajale različno dolgo - odvisno od vetrov in temperatur v višavah. Tam od 1955 in dalje vem za to ... In seveda - isto še pred mojim rojstvom precej pred napisano letnico, ki pomeni to, da sem se takrat začel zavedati kot dete, da se tudi na nebu nekaj dogaja - torej prej .. med WW2.







No saj vem, da vernikov v chemtrailse ne bom prepričal. Vendar vsaj tisti neodločeni morda sprevidijo za kako neumnost gre pri tem.

Več o tej neumnosti si lahko preberete tule. 22 strani raznih linkov z razlagami ... torej samo linkov je toliko. Čtiva imate dovolj do poletja - če hitro berete v angleščini. In ne kot grabovojka in Žabjek samo 'rvaško-srbske zarotniške variante. Teh linkov je seveda še več v nemškem in francoskem jeziku, ampak tista 2 ali trije, ki tule poleg angleščine govorijo še ta 2 jezika, se bodo gotovo znašli sami.



ZDAJ PA ŠE VPRAŠANJA za smetano internetne samoizobražene  "znastvene" chemtrails-ekipe razlagalcev

Povej/te nam 

1
Koliko dni ti po takih opažanjih hodiš v ozunju s plinsko masko na obrazu - ali pa vsaj tisto zdravniško masko, katero nosijo med operacijami ali pri večji nevarnosti okužb?

2
Kolikokrat si do zdaj uporabil osebno zaščito pred strupi zaradi tega? Tu mislim plinsko masko, obleko nepropustno za strupe, obutev, rokavice.

3
KAJ PA ZELENJAVA IN SADJE? Ok - opereš. Ampak večino strupov posrkajo korenine iz zemlje in se ti strupi znajdejo v sadju in zelenjavi. Meso .. kaj pa to? Krave in kure večinoma jedo v ozunju .. pa tudi seno je "okuženo" s strupi .. Kako to rešuješ?

4
Kaj počneš z obleko na katero se gotovo usedejo ti strupi. Po vsaki uporabi med takim dogodkom pereš, obleke, čevlje ...?

5
Zakaj za hudiča enega nisi v OŠ vsaj malo poslušal učitelja/co fizike in učitelja/co kemije?

Bom kar jaz namesto tebe odgovoril, ker nam ti tega gotovo ne boš pojasnil.
odg. 1-4
NITI ENKRAT samkrat nisi uporabil osebne zaščite pred temi strupi in je ne misliš uporabljati na nobene način

ZAKAJ pa ne?
Če je to tako nevarno?
odg. 5
Fiziko in kemijo v OŠ si imel več ali manj nezadostno in do konca OŠ prilezel le s popravnimi izpiti iz teh dveh predmetov.

Več zagovornikov teorije chemtrailsov pa najdete na raznih hrvaških straneh (to je edini tuj jezik, ki ga razumejo ti histeriki), kot  recimo ****** tega portala B. Žabjek, katerega nam občasno predstavi na drugih portalih njegova velika oboževalka grabovojka, ki svoje bloge "napiše" enostavno tako, da je Žabjekove in druge najbolj nore nebuloze direktno prekopira brez ene same svoje dodane misli .... tore ... Žabjek, ki je moral imeti fiziko v OŠ nezadostno intenzivno zagovarja te očitne oslarije. Kakor tudi kot grabovojka od katere je pametnejši vsak kopirni stroj iz leta 1995.

Svetujem ti, da se glede te problematike obrneš na društvo CIMN na facebooku. Tam bi naj imeli vse detajlno pojasnjeno.

dubi... Lej s fotografijo se intenzivno ukvarjam več kot 30 let in poznam vse programe. Posebej Photoshop. In če ti rečem, da nebo NIKOLI v resnici ni take barve, kot je na prvi sliki - mi boš moral verjeti na besedo. O tretji fotki, ki ni vredna besed - pa sploh ne debatiram s teboj. Srednja je pa še kar. Na njej se vIdi, da so PARNE SLEDI letal v različnih višinah, in kar je za tebe nepojmljivo je točno vidno, da na različnih višinah pihajo različni vetrovi, ki te oblake različno raznesejo. Eni lahko vztrajajo dlje časa v isti obliki, ker na tisti višini skoraj ne piha, drugi pa so bolj razkropljeni, ker tam piha močneje. Ja - saj vem - verniku razlagati, da angeli ne letajo med nami, je Sizifovo delo .. in med njimi in verniki chemtrailsov je razlika le v predmetu verovanja. Z eno besedo: tebi naštevati argumente fizike je tudi Sizifovo delo. Naj uganem - nisi hodil v 4 LETNO srednjo šolo. Če pa si slučajno hodil v poklicno, si imel pa fiziko cvek. Verjetno si po izobrazbi mizar ali vodovodar.

Greg dubioza ne ve kaj je Photoshop ... nima smisla.

dubioza o vašem kolektivu SKKJ pravi takole dubioza dubióza -e ž (ọ̑) ekon. terjatev, o katere poravnavi se dvomi: med njihovimi terjatvami je bilo veliko dubioz Kolikor razumem gre dvomiti o vsem kar pišeš. :o)

Greg tvojega kom. seveda ne bom brisal, saj v njem utemeljuješ to kar zahtevam tudi jaz: če blog piše o chemtrails, potem nimamo kaj pisati o prostituciji kot vojaškem orožju .. na primer. Če hoče kdo pisati o drugi tematiki, naj naklanfa svoj zapis po izbrani tematiki.

abram Kljub večkratnim prošnjam, se publika ne drži tematike, ampak nabija. Po opozorilu sem pa lahko načelen .. za nazaj pač ne. Sorry - si pač bil v nepravem času na nepravem mestu in kot prvi izbrisan. Nič osebnega, saj te niti poznam ne. Pa brez zamere.

Jurček: SEm se ti pa hudo zameril.Me veseli,da me brišeš. Nisi pa načelen.

Kakšni cep**. Ker nimajo odgovorov in bi ne mogli razložiti zadeve, saj vedo, da bi se osramotili, se potem pod tujim blogom začno pogovarjati o tretjih zadevah in ne o temi bloga. Čudim se samo temu, da ne nabijajo o tem kdaj in koliko časa onanirajo zvečer.

komentarje na temo HAARP bom zdaj brisal. Čaw abram .. ti si prvi na vrsti.

haapy jack koga briga haarp .. in ruskoameriška vojaška tehnologija? Od*ebi s tem. Tole je blog o chemtrails - če si slučajno tako *****, da tega nisi opazil. Če imaš odgovore na v blogu postavljena vprašanja - ok. Drugače pa napiši svoj blog o HAARPu in potem tam z 'vojaško doktrino' filozofirajta na to temo.

Haapy yack:)* HAARP so razvili na osnovi Teslove teorije žarkov smrti. Ker se ioni lovijo iz ionosfere imajo problem ,ker se jim topijo Alu antene.Z njimi jih ne morejo več usmerjati na določene geografske širine in na njihove letalonosilke.Priznam,da ne vem, ali so našli drug matriale. Drugače pa lahko s temi EM frekvencami spreminjjo tudi miselne procese določene ciljne populacije. Lp :)*Glede cemtrailsov sem še vedno v dvomih,da se z njimi res šprica. S projektom HAARP se to ne da.

TOREJ kolikor vidim iz vsega skupaj niti eden od zagovornikov chemtrailsov ne uporablja osebne zaščite zaradi tega. Uporabnika 'vojaške doktrine' ne bom komentiral, ker človek ne loči med vojno tehnologijo in chemtrailsi in tule očitno nastopa z vidika obsedenca z orožji in se dela važnega z nekimi podatki, ki nimajo nobene povezave s tem o čemer pišem. Kot bi jaz pisal o redkvicah on bi pa talal podatke o premogu. . Očitno vsi skupaj le niste tako grozno prepričani v škodljivost DIHIDROGENMONOKSIDA a katerim nas zaenkrat "posipajo" potniška letala nad nami. Hahaahahahahhaaahahaa ... neverjetni ste. . Naj vam dam namig, kaj mislite, da bi naredil pilot po tem, ko bi izvedel to škropljenje in spet padel ženi v objem? Bi ji, ali ji ne bi rekel: "Dragica, danes bova fu*ala z gasmaskami na glavah!" Ali pa ko bi prišel k svjoji družini domov: "Otroc, hitr gasmaske gor, spet je oči šricov, dap čimveč ldi pucrkal!" Po treh takih maškaradah bi gotovo že cela soseska nosila gasmaske vsaj 3X na teden. Pa ste kje to opazili? Ne? A potem kar sami sebe zastrupljajo, svoje dečve, žene, deco, familije, soseske???? Da ne začnem o tem ('vojaška doktrina' tebe to ne zanima, ker je prezahtevno za tvoj domet) KAKO NEPREDVIDLJIVI SO VETROVI NA VELIKIH VIŠINAH in če italjanski avion brlizga strupe po Butalah, kar vreščavi Butalci radi po internetu pripisujejo temu, da nas NATO zastruplja (kakšni norci fukjeni!!!), lahko rahla sprememba vetra na višini med 5 in 6.000 m kjer navadno ti avioni letijo (medcelinski med 10 in 12 km višine) hitro vrne v Italijo in zastrupi bazo NATO zveze. In tako NATO sam sebe zastruplja - ali kaj? A v NATO-bazah kdaj vidite oficirje in vojsko, da cele popoldneve hodi okoloi v teh zaščitnih oblekah? Ne? Čudno .. a ne kako ste vi vsi skrajno pametni, vsi NATOvci pa tako zabiti, da lastne strupe žrejo. . A zagovorniki chemtrailsov res ne morete uvideti kakšen kretenizem je ta zarotniška teorija? _______________________ 'vojaška doktrina' za tebe posebej velja: ali piši o chemtrails ali pa bom brisal tvoje nebuloze. A's razumu??

vojaška doktrina :)* Prebral ponujeno v branje. Lahko se strinjam.Projekt HAARP se ni obnesel samo zato,ker so se jim topile Alu antene, s katerimi so lovile ione.Ne vem,če so materiale zamenjali. Prebrano mi zgleda verodostojno. Lp :)*

Vojaška doktrina :)* Biološko orožje ni enako Chemtrailisi.Lp :)*

Vojaška doktrina:)* Greg Zupan je ok. in ima realne poglede.Po mojem se je malo zaštrikal, ko je branil Jurija. Chemtrailsi so nerealni,ker ne poznam takšnega butlja,ki bi škropil samega sebe in svoje otroke in si škodoval. Strinjam pa se s tvojim opisom orožij in sistemov ,ki si jih navedel..Normalno je,da letala onesnašujejo atmosfero,ker milijarde ton izpustov sigurno niso zdravi. LP:)*

Jurij :)* VD ti je lepo nakazal oblike orožja,ki jih ti ne razumeš. Vklopi glavo. zahtevaj odgovor v njej.Vedno imaš ene in iste fore in vprašanja,da bi deskriditiral drugače misleče.Sam V chemtrailse ne verjamem. Verjamem pa v orožja,ki so povezana z željo spreminjati vremenske pojave.Tako,da moraš tudi te zapise vključiti v razpravo.

Čeprav poziv ni namenjen direktno meni so vprašanja zanimiva in nanje odgovarjam na meni lasten način s kakšno opombo na koncu. 1.) 0 dni . Nikoli ne nosim zaščite dihal (razen pri kakšnem delu, ki to zahteva) 2.) Imam. Ne nosim (komplet CZ) 3.) Zelenjavo operem, meso prečistim skozi jetra ledvica..... tudi vseh pesticidov, ki jih vnesejo umni kmetovalci in njihovi botri, kemiki se tako znebim :-( 4.) Oblačila seveda očistim ko začno zaudarjati ne glede na avione :-) 5.) Ugovarjam! Tršica ni nikoli govorila o kemiji iz avionskih izpustov. Nekaj je omenjala Jesenice pa Kidričevo pa EMO Celje.... Avioni pa njih izpusti niso ravno nedolžna zadeva. Že samo produkti izgorevanja motorjev so ubijalski. Ta množica je neverjetna. Pridružimo še rakete (vesoljski program, na bojiščih, ognjemetih...) avtomobilski promet! Vsi ti toliko prispevajo onesnaževanju, da je prav neverjetno kako smo preživeli zadnjih 30 let :-( Kemetrailsi? Nekaj poizkusov urejanja vremena je bilo narejenih na mikro lokacijah. Po nekaterih trditvah dokaj uspešno. Da bi pa ogromne zračne mase priredili za svoje potrebe, namere pa energije v teh masah enostavno ne dovolijo. Še ena zanimivost. Soljenje cest pozimi vnese v podtalnico več Na in drugih snovi, ki se z njim izpirajo, kot jih vnese kmetijstvo v sezoni rasti. https://www.flightradar24.com/

Abram - za tebe posebej .. A' znaš brati? Ne? Potem pa mamico prosi, da ti prebere kaj je vsebina bloga. Kaj tule prodajaš davno opuščeni haarp? To NIMA ZVEZE Z VSEBINO BLOGA! Jasno?? Tema so chemtrails .. in če ne znaš odgovoriti na preprosta vprašanja se ne vtikaj. Preseli se k Dajani Babić. Tam boš bolj cvetel!

KAJ NABIJATE Z NEKIMI SVOJIMI "DOKAZI"?? KOGA BRIGA TO??? Postavil sem nekaj preprostih vprašanj (gl blog) in kot pravi Greg - nobenega odgovora. Samo žvečenje oslarij! VLJUDNO PROSIM, DA ODGOVORITE NA POSTAVLJENA VPRAŠANJA IN SE NE ZEZATE V TRI DNI, ker s tem samo dokazujete kako UMSKO nebogljeni ste v svojih teorijah zarot.

Greg Z :) Projekt HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program Tebe Greg cenim,ker imaš realne poglede na zadeve. Tule si se malo zaštrikal v svoji vnemi branit Jurija. Če mi obadva obrazložita kaj v resnici pomeni ta projekt in iz česa izhaja. Kdo je dal osnovo,da so se ga sploh lotili ? Potem rabim še odgovor kako povečane EM frekvence vplivajo na človeški organizem in kaj povzročijo? Zakaj so ZDA kao opustile ta projekt ? Pa so ga res in kaj se dogaja z Alu lovilci ionov? Ali so ZDA v prvi zalivski vojni uporabile ta projekt in zakaj se jim je sistem izneveril v Srbiji.? Če poznata deovanje HAARP sistema mi ga laično opišita. Lp :)*

VD Si hotel kaj povedati? Znaš brati? Vprašanja? Pisati odgovore? Ali samo kopirati brez vsebine v 3X3,14čke-matrne?

Branko poslal sem jim link do bloga .. čakamo reakcijo. Najverjetneje se bodo naredili mrtve - kot se podobni zagovorniki ne-cepljenja ali grabovoja naredijo mrtve, ko jih postaviš pred dejstva.

Branko samo če so resni. Ali to lahko potrdiš? Resnost bodo dokazali s tem, da v ozunju nosijo zaščitno opremo na dan posipanja: plinsko masko, zaščitno neprodušno obleko, rokavice, posebne škornje.

Do zdaj niti enega samega samcatega odgovora na postavljena vprašanja. Kaj je zdaj "dokazovalci" chemtrailsov - vam je pošla sapa ob tem zapisu? Morda vidite svojo umsko bedo? Ubogi nesrečniki neizobraženi in polpismeni - vas ni sram vseh skupaj.

P.K. Kreteni smo mi vsi, eni malo večji drugi malo manjši.! Lp :)*

G.Z. nalimal sem mu link do svojega bloga - verjetno se bo delal mrtvega. Ampak bolj kretenski zapis je pa resnično težko najti na internetu. Ni čudno, da je DB navdušena nad zapisom, kto se pač kreten lahko navduši nad kretenijo..

Greg .. jaz sem čip. in kako bi čip čipirali? ;o))))) Jožica Godler se resno dela norca iz bebcev ... ampak bebci seveda tega ne bodo nikoli razumeli iz preprostega razloga, ker so bebci.

:o)))))))))))