Driada .

Prijatelji (1)
Barbara Kolmanič
Spremljevalci (4)
I K A
Helena .
Dajana Babič
Naprimer Janez
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Ne vem zakaj
Povsem nesmiselno se mi zdi to
Se pač zgodi..
Lepo je, ko se staramo.
Časi, ki se spreminjajo.
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Časi, ki se spreminjajo.

Driada .
27.04.2015 13:29 (Apr 27, 2015)

Danes je poseben dan. 

Spomin se mi vrača leta nazaj. Ni bilo lahko, je pa bilo lepo. Tako, po svoje. Odraščala sem. Pa nisem imela pojma, da to pravzaprav počnem, ker sem bila jaz seveda že od vedno najbolj odraslo in najpametnejše bitje na tem planetu. Ampak S. je bil poseben. Bil je kot moj brat, v najtežjih trenutkih & temu primerno tudi v najlepših trenutkih.

Še vedno ne moram verjet, da to pišem s solzami v očeh. S solzami veselja, sreče in ponosa. Kljub temu, da je kreten, mu danes pustim veselje in poslušam Cohena, vzdigam čašo zanj.

Vsak dan pač ne postaneš starš.

Bravo.

Ne vem zakaj

Driada .
18.04.2015 07:59 (Apr 18, 2015)

Poznala sem jo dolgo časa. Praktično celo svoje življenje. Sedaj pa ne vem zakaj me to tako boli, da sem odšla. Jaz vedno odided. Ljudje me hitro prizadanejo. Ampak to me je res globoko. 

Ljudje v življenju vsakega človeka se menjajo. Prihajajo, odhajajo, eni preje eni kasneje. In tako naj bi tudi bilo. Velikokrat se spomnim besed modreca: Nikoli ne moraš vplivati na življenje drugih. Seveda, da ne. Pa vedarle to pomeni, da moraš osebo gledati in biti v njeni prisotnosti le za voljo starih dobrih časov? Ne. Tako kot prekleti Jugonostalgiki in zlata doba Juge. Sej štekam, bilo je fajn. Ampak sedaj smo leta 2015. Tako je. Tako kot je bilo 18 let. 

Včasih se počutim pravo pizdo. Ali sem res? Oštra sem, priznam. Vendar me je življenje naučilo takšnega delovanja. Torej? Človek, ki naj bi te poznal toliko časa pa valjda ve, kakšna oseba si. Vedno so neki dejavniki, ki bi jih lahko oklicevali za opravičilo. Čemu? Človek je tak kot je, njegova dejanja so njegova odločitev. Četudi zajebejo pol

Lepo je, ko se staramo.

Driada .
14.04.2015 23:37 (Apr 14, 2015)

Včasih stmim v praznino in se sprašujem o obstoju. Vsak od nas bi si želel biti drugačen. Narava pa kroji stvari po svoje, kot se ji zdi. Včasih me to razjezi, a vendar ne za dolgo. Lahko bi se podajala na širne poljave psihologije človeka in samega bistva. Lahko pa samo priznam, da sem jezna nase. Ker nikoli ne storim ničesar kar pravim, da bom, ker zabijam čas za neumnosti, namesto, da bi brala. 

Od česa je odvisen interes posameznika?

Ne maram uporabljati intelektualizmov. Zdijo se mi preveč pametni. Ali sem zato jaz neumna? Na živce mi gre, da sem v življenju (šele) tu kjer sem. Rada bi dosegla več. Zopet - nikoli ne storim ničesar kar govorim.

Evo, to je tipičen primer. Ura je 23:35 moji možgani se spravijo k pogonu in dobivajo genialne, mah, kaj genialne, ravolucionarne ideje o mojem življenju. Vse klapa. Racio se strinja, emocio tudi, po dolgem času se najdeta, si nasmehneta, tako, iskreno, in si sežeta v roki. Jutro. Jutro je popolnoma druga zgodba.

Danes sem ravno razmišljala,

Se pač zgodi..

Driada .
10.04.2015 09:15 (Apr 10, 2015)

Jutra so taka hecna stvar. Ne pijem kave, ker mi enostavno ne paše. Za čaj, ki sem ga prinesla iz Indije bi bilo boljše, če bi ga prodala, kot pa da revež visi v plastični, prej za proteine neki čudni zadevi. Minila so me bio obdobja. Vedno bolj mi gredo na živce ti newagerski hipuzli, ki tvorijo neke čudne teorije o umetnem snegu, ki zapada in ravno toliko, da ne, da bodo zelenjava dobila zverinske zobe in nas napadla.

Ponavadi poležavam v postelji. Včasih imam težko glavo, včasih ne. Verjetno sem rahel alkoholik, ali pa ga samo tako rada žuram. Kaj pa vem. Včeraj je bil čuden večer. Mogoče bi morala ostati doma. Prokleti policaji so mi dali 40€ kazni, ker nimam luči na kolesu. Seveda sem se morala skregat, ampak ne pomaga. Sej jim ne moram zamerit. Z IKUjem sobne rastline je verjetno težko. Reveži.

Gramofonsko iglo bo potrebno ščistiti. Moja najljubša plata preskakuje. Ampak sej bo okej.

Aja, kaj je pa z rubežniki? Kakšen človek moraš biti, da opravljaš to za svoj poklic? Vesela sem,

Povsem nesmiselno se mi zdi to

Driada .
09.04.2015 18:34 (Apr 09, 2015)

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Ampak kaj hočem, sanjala sem o tem, pisala večino svojega življenja. In sedaj? Sedaj, ko bi to dejansko morala početi in se s tem preživljati, življenje ni več tako zelo zanimivo. Ni več zabavno, ko sediš pred množico ljudi, ki bere tvoj tekst in se jim zdi neumen. Ti, velika oseba si pa ja že napisal toliko in toliko blogov, zapisov, dram, tekstov, krajših romanov, da pa ja to znaš! Oni tam se ti pa smejijo in se z zadnjimi močmi obesijo na vsako tvojo črko, ki tvori besedo, le ta pa izgubi svoj pomen.

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Izgubljati čas s sedenjem in poslušanjem o.. O čem sploh? Ampak jaz sem vendarle sanjala to. Seveda, življenje je simpl. Ti pa to znaš. Zato, ker te spremlja na bilokaterem socialnem omrežju že, ¸10 ljudi. Ti to znaš. Naj si nihče ne upa trditi drugače. Ker je to greh. 

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Zakaj bi človek sploh razmišljal s svojo glavo, če si pa vsak idiot vzame 5min časa in spreminja tvoje stališče? Če ga sprem

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj