Članek
Hipnoza proti kajenju
Objavljeno Oct 17, 2019

Hipnoza proti kajenju je eden izmed načinov, s pomočjo katerega si lahko pomagate takrat, ko se želite odvaditi kanjena. Da je kajenje izredno škodljivo in ima vpliv na naše zdravje in na zdravlje ljudi okoli nas zagotovo že veste. S klikom na hipnoza proti kajenju v začetku našega zapisa si lahko pogledate podobne informacije o tem, kako lahko odpravite kajenje.

Prepričani smo, da se tudi vi sprašijete, če hipnoza proti kajenju dejansko pomaga? Kdo hipnozo izvaja? Koliko denarja bom za to moral odšteti? Raazumljivo je, da imate polno različnih vprašanj, na katere je pred odhodom k terapevtu smiselno najti odgovore.

Pri hipnozi proti kajenju pa je najpomembnejši podatek prav to, da hipnoza NE bo delovala, v kolikor si tudi sami ne želite odnegai kaditi. Če si sami ne želite prenehati z to navado, ne obstaja čuddežna stvar, ki bi vas prepričala, da prenehate s kajenjem.


				Hipnoza proti kajenju

Za hipnozo proti kajenju se lahko odločite torej šele takrat, ko si tudi sami želite odnehati kaditi. Hipnoza vam bo pri tem pomagala. Ljudje se za prenehanje kajenja odločajo iz zelo različnih razlogov. Največrat s kajenjem odnehajo takrat, ko se pojavijo prve resnejše zdravstvene težave, ki so s kajenjem povezane. Glavna razlika med hipnozo proti kajenju in ostalimi sredtvi je ta, da pri hipnozi v svoje telo ne boste vnašali nikotina. Obliži, inhalatorji in zvečilni gumiji vsebujejo nikotin, ki se postopoma sprošča. Tako vaše telo potrebo po nikotinu zadovoli preko teh sredstev. Za dolgoročno učinkovito rešitev pa se morate odvatidi tudi nikotina.

Kakšne so prednosti hipnoze proti kajenju in kako deluje?

Hipnoza proti kajenju je primerja za vsakega, ki se želi odvaditi kajenja. Pred odhodom na hipnozo morate skrbno izbrati svojega terapevta. Izberite izkušenega terapevta, ki ima iz tega področja že dovolj izkušen. Na začetku boste preko telefonskega klica opravila kratek pogovor. Z nekaj vprašanji vam bo dober terapevt že takoj ocenil, če ste za izvajanje hipnoze sploh primerni. V kolikor vaša okolica želi, da odnehate kaditi, vi pa si tega sami ne želite, terapije na vas ne bo učinkovala.


				Hipnoza proti kajenju

Prepričani smo, da se tudi sami zavedate negativnih učinkov, ki jih kajenje ima. Nekoliko manj znani pa so podatki o pozitivnih učinkih po prenehanju kajenja. Po 8 urah boste lahko zanali, da je raven vašega kisika spet na normalni vrednosti. Po 24 urah se ogljikov monoksid izloči iz vašega telesa, pluča pa bodo začela izločati sluzin ostale škodljive snovi, ki se med kajenjem nabirajo v vaših plučah.

S klikom na hipnoza proti kajenju v začetku našega članka imamo zbranih še več zanimivih informacij. S klikom na to ključno besedo se premaknite na naš blog in preberite koristne informacije!