Članek
Osebni trener Celje
Objavljeno Sep 05, 2019

Osebni trener Celje vam bo pomagal pri doseganju vaših ciljev. V nadaljevanju vam bomo predstavili kako poteka sodelovanje z osebnim trenerjem in kodo je v Celju najboljši. S klikom na osebni trener Celje v začetku našega članka se lahko premaknete na naš blog, kjer smo vam predstavili podjetje, ki izvaja osebno trenerstvo. Imajo svoje prostore, ki si jih lahko ogledate na slikah v nadaljevanju našega članka. Telovadnica se nahaja v centru Celja in vam ponuja različno moderno opremo, ki bo v kombinaciji s strokovnim znanjem osebnega trenerja Celje dosegla vaše cilje.

Osebnih ali fitnes trenerjev je v vsakem mestu kar nekaj. Licenco fitnes trenerja lahko z nekaj dnevnim tečajem pridobi praktično vsak. Zaradi tega je ponuba izredno velika, kakovostnih osebnih trenerjev pa je na trgu zaradi tega nekoliko težje najti. Predlagamo vam, da izberete osebnega trenerja Celje, ki ima ustrezno strokovno izobrazbo in izkušnje. Pred začetkom sodelovanja preverite njegove reference. V kolikor z vašim osebnim trenerjem Celje sodeluejo tudi profesionalni športniki je to odličen znak.

osebni trener Celje

V začetku sodelovanja z osebnim trenerjem boste skupaj določili želene cilje. Vašo trenutno zmogljivost (moč, hitrost, ...) boste izmerili v prvih nekaj treningih. Vaš napredek boste iz meseca v mesec natančno opazovali. Tako za vsako zmogljivost, ki vas zanima natančno vedeli kako ste se izboljšali.

ST CENTER

Ker je cena osebnih trenerjev eden izmed ključnih elentov pri izbiri se pozanimajte kakšne so možnosti vadbe v manjših skupinah. Kvalitetni osebni trenerji (tudi v Celju) imajo namreč visoke urne postavke. V kolikor se priključite skupini je lahko cena enega treninga bistveno nižja. Če to pretvorimo v konkreten primer. Cena osebnega trenerja v centru Celja znaša 50 € na uro. V kolikor imate trening 1x tedensko, boste za vadnino na mesečni ravni morali odšteti 200 €. Če pa ta znesek razdelite na 5 različnih oseb, bo cena treninga na mesečni ravni znašala zgolj 40 €, kar je v primerjavi z 200 € bistvena razlika. Ker so vse skupine majhne, bo kvaliteta treninga in vaš napredek praktično identična kakor pri individualni vadbi.