Članek
Rabljena vozila z garancijo
Objavljeno Jul 04, 2019

Rabljena vozila z garancijo nam ponujajo nekoliko varnješi nakup našega novega rabljenega vozila. Kljub temu, da podjetja oglašujejo in ponujajo nakup takšnega vozila, pa vam predlagamo, da ste pri nakupu vozila vseeno pozorni in pazljivi.

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj pomembnih informacij, ki jih morate pri nakupu rabljenega vozila z garancijo upoštevati. Kljub temu, da boste imeli vso dokumentacijo o garanciji, se lahko zgodi, da boste pri uveljavljanju le te imeli težave.


				rabljena vozila z garancijo

Rabljena vozila z garancijo kupujte le pri znanih avtohišah. Podjetja, ki so na trgu že več 10 let in mesečno za oglaševanje namenijo visoke številke, si zaradi prodaje rabljenega vozila ne želijo slabega glasu. Kljub temu se lahko zgodi, da pri nakupu rabljenega vozila naletite na vozilo, kjer se vam bo kakšna stvar že kmalu po nakupu pokvarila. Ko boste imeli rabljeno vozilo z garancijo v svojih rokah, je uveljavljanje le te v večjih avtohišah veliko hitrejše in lažje. V kolikor gre za napako, ki jo vaša garancija zajema, jo bodo najverjetneje odpravili na njihovem servisu.

Pri nakupu rabljenega vozila z garancijo pri manjših prodajalcih vam predlagamo, da preverite njihovo zgodovino. V kolikor je podjetje nastalo pred nekaj meseci se lahko hitro zgodi, da se bo v nekaj mesecih hitro tudi zaprlo. Tako vaše garancije ne boste mogli uveljavljati, saj podjetje, kjer ste opravili nakup ne obstaja.

Predlagamo vam, da pred nakupom rabljenega vozila z garancijo preverite tudi lastnika in na spletu poiščete čim več informacij.

S klikom na rabljena vozila z garancijo v začetku našega članka si lahko na našem blogu preberete še več koristnih informacij, ki smo jih za vas pripravili. Vabimo vas, da nam tudi sami zaupate vaše izkušnje pri uveljavljanju garancije!