Članek
Masaže Celje
Objavljeno May 27, 2019

Masaže Celje

Masaže Celje so sestavljene iz različnih masaž, ki se med seboj razlikujejo glede v večini glede na tip masaže. Prav tako pa lahko izbiramo med dolžino masaže. Največkrat se ljudje odločajo za mazažo v dolžini od 30 do 60 minut. V nekaterih primerih pa lahko izberete tudi masažo, ki traja kar uro in pol. V takšnem primeru se skoraj vedno osredotočamo na celotno telo.


				masaže Celje

Masaža Celje nam ponuja veliko različnih ponudikov, ki se med seboj razlikujejo glede kvaitete izvedene storitve in vrste masaž, ki jih ponujajo. Zato vam bomo v nadaljevanju predstavili katere masaže Celje lahko izbirate in kakšne so njihove specifike. Prepričani smo, da ste že velikokrat sližali za tajsko in klasično masažo. Poznamo pa še ogromno drugih masaž, med katerimi lahko izbirate. Maasaže blagodejno vplivajo na naše telo. Tako fizično, kot psihično. Ker se med masažo sprostite od napornega vsakodnevnega življena in naberete nove energije za prihodnje delo vam predlagamo, da redno obiskujete eno izmed masaž Celje. Tako boste vedno znova pripravljeni na izzive, ki vas v prihodnosti čakajo. Strokovnjaki za masaže Celje imajo svoje postopke in protokole glede izvajanja masaže.

Ena izmed najpomembnejših stvari, na katere mora biti maser pozoren je zagotovo prostor. Le ta mora biti primerno prezračen. Ne smemo pozabiti niti na optimalno temperaturo. V kolikor bo v prostoru previsoka temperatura ali prenizka, nam med masažo ne bo najbolj udobno.

Strmimo k minimalističnim prostorom, ki so čisti dišeči in vizualno prijetni. Pri masaži se vedno uporablja tudi glasba, s pomočjo katere se lahko dodatno sprostimo.

Tip masaž Celje

Masaže Celje nam ponujajo različne tipe, med katerimi lahki izbiramo. Ste že slišali npr. za ayurvedsko masažo? V kolikor se na masažo Celje odpravljate prvič vam predlagamo, da ob rezervaciji želenega termina s terapevtom predebatirate tudi glede prave masaže glede na vaše želje.

Poleg tega, da masaže Celje delimo na tip, se lahko osredotočimo tudi na različne dele telesa. Izbirate lahko med masažo hrbta, masažo nog, masažo vratu in glave, masažo za nosečnice, masažo stopal, dlani, glave in obraza, ...

V nadaljevanju vam predstavljamo različne tipe masaž Celje, med katerimi lahko izbirate:

- klasična masaža

- Športna masaža

- čokoladna masaža,

- Wellness masaža,

- Thai masaža,

- Refleksno - conska masaža,

- Kokosovova masaža,

- Masaža s konopljinimi snopi

- ayurvedska masaža,

.

.

.

Vabimo vas, da obiščete naš blog in si preberete podobne informacije o masažah Celje!