Članek
Progresija
Objavljeno May 06, 2019

Progresija

Progresija je izredno preprosta tehnika, s pomočjo katere vas lahko izkušen terapevt popelje v vašo prihodno. Med samo terapijo se boste nahajali hipnotičnem stanju, ki je podobno vašemu vsakodnevnemu sanjarjenju med spanjem. Med terapijo boste lahko vstopili v svojo prihodnost in svoja prihodnja življenja. Za to terapijo se ljudje odločajo zaradi različnih razlogov. Pri progresiji se lahko osredotočite na različne stvari.

Pri tej terapiji lahko v prihodnost pogledate za 10 100 ali 1000 let naprej. S pomočjo progresije lahko odkrijete svoje različne potenciale, ki jih lahko izkoristite in se odločite o pravih korakih. Poiščete lahko druge možnosti, ki so vam v življenju na voljo ali se prepričate o ostalih stvareh.

To vam omogoča, da prepoznate vse spremembe, ki jih želite izvesti v svojem življenju. Raziščete lahko alternativne življenjske poti, da doumete koga ali česa ne želite več v svoji prihodnosti in poiščete druge možnosti. Lahko imate ideje o nečem, kar bi želeli preizkusiti, morda gre celo za nekaj, o čemer sploh niste zavestno razmišljali.

Progresija ima na vas različne učinke. Mnogi trdijo, da so prav s pomočjo progresije hitreje uresničili zastavljene cilje.Zamislite si, kako bi bilo, če bi poznali vse možnosti, ki se skrivajo v prihodnosti. Ko se enkrat bolje zavedate, kam ste namenjeni, lahko sprejemate boljše odločitve, zato ste lahko bolj zahtevni in izgubljate precej manj časa. Sproščeno boste lahko nadaljevali z življenjem in uživali v potovanju, ne da bi vas skrbelo, če ste na pravi poti ali ne.

Na povezavi, ki se nahaja v začetku našega članka, se lahko premaknete na naš blog, kjer smo podobrno opisali regresijo. Za vsa vprašanja iz tega področja smo vam na voljo pod komentarji.