Članek
Terme za pare
Objavljeno Apr 05, 2019

Terme za pare so že od nekdaj prečudovita točka, za krajši romantični oddih. Poleg družin lahko namreč v termah opazimo kar nekaj parov, ki so se odločili, da bodo vikend oddih izkoristili v izbranih termah.

Terme za pare so pravzaprav tiste terme, ki imajo prilagojen program za obiskovalce v dvoje. Na našem blogu smo za vas predstavili nekaj zanimivih paketov, ki jih na tem področju različne terme nudijo. V tem blogu, pa se bomo osredotočili na različne pakete term. Nekatere so v svoji ponudbi za pare prikazale zgolj ponudbo za bivanje, spet druge pa so poleg ponudbe za bivanje, pripravile še ponudbe za masažo, kopeli in kulinarično ponudbo.


				terme za pare

Vsake terme so za vas sestavile različne kombinacije, zato vam predlagamo, da natančno pregledate ponudbo. V analizi, ki smo jo naredili sami smo ugotovili, da imajo v teh termah najširšo ponudbo za pare. Na področju bivalnih paketov terme za pare so pripravili štiri različne ponudbe, ki jih lahko glede na svoj okus izbirate.

Za vse, ki si želite nekoliko več romanitke imajo za vas paket romantičnega oddiha, ki je sestavljen iz posebne ponudbe kulinarike, kopeli in zajtrka v sobi. Primerno za vse, ki si na svojem dopustu želite nekaj romantike.

Drugi paket je namenjen vsem ljubiteljem sladkega. Celotni paket bivanja je namenjen medenemu razvajanju. Med drugim boste deležni medene masaže (60 minut) in medene večerje.

Paket, ki v ponudbi terme za pare najbolj odstopa in je nekoliko edinstven pa je zagotovo paket pivskega razvajanja, ki je namenjen vsem ljubiteljem piva. V paket je vključena pijača dobrodošlice in masaža s pivskim maslom (60 minut). Za piko na i, pa so v tem paketu poskrbeli z obiskom Pivovarne Laško.


				pivovarna laško

"Last but not least" paket je namenjen vstopu v novo leto. Silvestrovanje v termah je zagotovo eden paketov, po katerih je vsako leto največ povpraševanja. Posebna kulinarična ponudba ob vstopu v novo leto pa bo poskrbela za nepozabni vstop v novo leto. Mnogi pari tradicionalno obiskujejo program silvestrovanja.

Terme za pare vam ponujajo tudi bogato ponudbo za vse enodnevne goste. Različni paketi so sestavljeni iz masaž, kopeli in kulinaričnih dobrot.

Predlagamo vam, da si ponudbo na tem področju ogledate sami in izberete ponudbo, ki vam najbolj ustreza. Predlagamo vam, da določene pakete kombinirate tudi s savno. Le ta se razprostira na kar 675 kvadratnih metrih in je odlična priložnost, za udeležbo na različnih programih savnanja, ki jih izvajajo izkušeni savna mojstri.

Vsi ljubitelji vode lahko zaplavate v bazenih in se namakate v zdravilni termalni vodi. Več o zdravilnih učinkih termalne vode, si lahko ogledate na našem blogu, kjer smo za vas pripravili podrobne informacije o zdravilnih učinkih termalne vode.

Terme za pare na področju enodnevnih paketov na področju kopeli ponujajo kokosovo kopel, rock n roll kopel, pivsko razvajanje v dvoje in čokoladno razvajanje v dvoje.

Le te lahko kombinirate z različnimi masažami. Ena izmed izredno zanimivih kombinacij, ki smo jo opazili mi je Lomi-Lomi masaža, ki jo lahko v paketu kopeli kokosove sanje izberete v paketu term za pare.

Vabimo vas, da obiščete naš blog in poiščete želene informacije na različnih področjih, vsekakor pa bomo veseli vsakega vašega komentarja pod našo objavo.

Katere pa so za vas najboljše terme za pare?