Članek
Terme za upokojence
Objavljeno Feb 25, 2019

Terme za upokojence razpolagajo s posebno ponudbo za vse upokojence, ki je prilagojena njihovim različnim potrebam. V kolikor vas zanimajo podrobne informacije vam predlagamo, da si preberete članek, ki smo ga na to tematiko objavili na naši strani. Povezava do članka se nahaja v začetku tega besedila. Kliknite na besedo terme za upokojence in najdite zanimive informacije o tej tematiki.

V nadaljevanju vam predstavljamo različne aktivnosti, ki se jih kot upokojenci lahko udeležine. Bivali boste v dvoposteljni standardni sobi. V kolikor želite biti v sobi sami morate plačati doplačilo. Cena doplačila se razlikuje od vsakih term posebej.

V termah za upokojence vam nudijo različne pakete, ki so sestavljeni iz različne sezonske ponudbe. Starejši ljudje se zaradi blagodejnih učinkov termalne vode odločajo za obisk toplic, ki ponujajo termalno vodo.

Predlagamo vam, da si ogledate ponudbo različnih term in pregledate aktualne pakete za vaš termin. Vsekakor vam predlagamo, da rezervacijo opravite pravočasno. Saj so nekatere terme v Sloveniji za katere je največje povpraševanje zelo zasedene med vikendi. V času šolskih počitnic pa je zasedenost še toliko večja tudi med tednom.

Prav tako je omenejo minimalno število noči. Omejitev v termah v Sloveniji v povprečju znaša 3 nočitve. V ponudbi lahko najdete največkrat polpenzion ponudbo, kjer vas bodo razvajali s pomočjo okusnega zajtrka in večerje. V termah boste deležni sezonske lokalne hrane izdelane s pomočjo najboljpih kuharskih receptov. Različni paketi imajo v ceno vključene tudi nekater dodatne storitve kot so različne terapije in kopeli. Klasična ponuba zajema neomejen vstop v bazene, uporaba fitnesa in vstop v savne.

Terme za upokojence nudijo celovito ponudbo na tem področju. Na voljo imate različne programe in vadbe znotraj in zunaj bazenskega kompleksa. Prepričani smo, da boste z veseljem razmigali svoje telo v vodni aerobiki ali se udeležili vadbe v telovadnici, ki je namenjena prav vam.

Za vaše zdravstvene težave pa vam predlagamo, da obiščete center terapij. S pomočjo različnih terapij bodo strokovnjaki pomagali olajšati ali odpraviti vaše težave. Na voljo imajo različne oblike masaž, lasersko terapijo, Bownovo terapijo, Ayurvedo, Magnetno terapijo... Glede na vaše težave in zdravstvene izvide bodo izbrali ustrezno obliko zdravljenja in vam pomagali izboljšati vašo zdravstveno stanje.

Terme za upokojence ponujajo nešteto zanimivih aktivnosti izven termalnega kompleksa!

Terme za upokojence ponujajo nešteto različnih zanimivih aktivnosti, ki jih lahko izvajate izven termalnega kompleksa. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj zanimivih aktivnosti. Odpravite se lahko na krajše sprehode. Urejene poti v neposredni okolici bdo poskrbele za odličen sprehod v naravi. Peš se lahko odpravite tudi na kakšno kavico ali sladico.

Za vse, ki se želite razgibati vam priporočamo obisk lokalnega griča, ribolov, tek in kolesarjenje, tenis in ostale aktivnost na prostem, ki jih izvajate tudi doma.

V kolikor vam je članek terme za upokojence všeč in ste v njemu našli zanimive in koriste informacije, nam lahko svoje mnenje zaupate pod komentarji!