objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Nedelja, 25. marec 2012 ob 15:24

Drago Kos zanika anonimko. Nimam skrivnostnega bančnega računa v Kanadi!
Ne, to ne drži, pravi nekdanji predsednik komisije za preprečevanje korupcije, in dodaja, da še nikoli ni bil v Montrealu
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji predsednik komisije za preprečevanje korupcije Drago Kos nam je zanikal navedbe anonimnega pisma, ki je zaokrožilo po elektronski pošti, da naj bi bil lastnik skrivnostnega bančnega računa pri ponudniku spletnega bančništva Alertpay s sedežem v Montrealu. Po navedbah anonimke, ki jo objavljamo na koncu članka, naj bi to odkrili preiskovalci nemške obveščevalne službe BND (Bundesnachrichtdienst), med preiskavo afere Hypo banke.
Spomnimo, Kos prek svojega podjetja R.U.R. d.o.o. že nekaj časa poslovno sodeluje s Hypo banko v Sloveniji, kar smo septembra lani razkrili prav na našem portalu (glej članek Presenečenje).
Drago Kos zatrjuje, da bančnega računa v Montrealu nima, tam tudi nikoli ni bil, je pa potrdil, da še vedno dela za Hypo banko.
Na vprašanje, ali mu je morda znano, da naj bi Hypo banko preiskovali tudi nemški obveščevalci, pa Drago Kos pravi, da tega ne ve.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Drago Kos Presenečenje

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Drago Kos zanika anonimko. Nimam skrivnostnega bančnega računa v Kanadi!