objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 16. februar 2012 ob 06:53

Najprej od Pahorja do Thalerja, potem pa od Križaniča do Francija Zavrla
Žiga Čebulj, imenovan tudi novi Isajlović, zapušča ministrstvo za finance, delal bo v ljubljanski agenciji Pristop
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Žiga Čebulj, posebni svetovalec bivšega ministra za finance Francija Križaniča, se je zaposlil v oglaševalski agenciji Pristop. Delal bo na komunikacijski podpori prevzemom, akvizicijam in tako imenovani finančni piar.
Spomnimo, Žiga Čebulj je bil naprej svetovalec v kabinetu predsednika vlade Boruta Pahorja, nato je odšel v Bruselj, kjer je delal kot asistent kasneje odstopljenega evropskega poslanca Zorana Thalerja. V Ljubljano se je vrnil še pred izbruhom afere Thaler, ko je bil ministrstvo za finance prisiljen zapustiti ključni Križaničev svetovalec Drago Isajlović. Čebulj je postal svetovalec ministra, namesto Isajlovića, zato so mu nekateri mediji hitro nadeli vzdevek "novi Isajlović". Zdaj ga je na Pristop menda povabil Franci Zavrl.
Žiga Čebulj, ki je poročen z nekdanjo miss Slovenije Nedo Gačnik, je tudi poslovni partner znanega svetovalca za odnose z javnostmi in politični marketing Sebastjana Jeretiča. Čebulj in Jeretič sta med drugim, skupaj s Katjo Špur, še eno mlado političarko stranke Socialnih demokratov, solastnika družbe Operacija d.o.o.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Žiga Čebulj, Francija Križaniča Boruta Pahorja Zorana Thalerja Drago Isajlović franci zavrl Nedo Gačnik Sebastjana Jeretiča Katjo Špur

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Najprej od Pahorja do Thalerja, potem pa od Križaniča do Francija Zavrla