objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 8. februar 2012 ob 08:21

Čistke na MMC, drugič. Odstreljeni Urbanija naj bi zdaj delal pod Fillijem
Generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli trdi, da ne gre za čistke, ampak reorganizacijo. Uroš Urbanija ima na mizi pogodbo za ekspertno vodenje projektov, vendar še ne ve, jo bo podpisal ali ne
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj smo obširno in dokumentirano poročali o ponedeljkovi nočni kadrovski čistki na Multimedjskem portalu RTV Slovenija (glej članek Desant). Generalni direktor RTV Marko Filli je kasneje sicer izjavil, da vsaj, kolikor je njemu znano, na MMC ni nikakršnih čistk, če pa bi do njih prišlo, bi temu nasprotoval. So pa začele veljati spremembe statuta RTV, ki prinašajo reorganizacijo MMC, je za časnik Finance dejal Marko Filli. Generalni direktor RTV Filli je tudi povedal, da je odstreljeni odgovorni urednik MMC Uroš Urbanija na javnem zavodu RTV Slovenija zaposlen za nedoločen čas in da mu je ponujena nova pogodba o zaposlitvi. Ali jo bo Urbanija podpisal ali ne, pa je njegova odločitev.
Po naših informacijah je Urošu Urbaniji ponujena pogodba za delovno mesto "eksperta področja," gre pa za vodenje projektov pod vodstvom generalnega direktorja RTV. Bivši odgovorni urednik MMC pravi, da mora ponujeno pogodbo o zaposlitvi najprej pregledati njegov odvetnik, in šele potem se bo odločil, ali bo ponujeno pogodbo tudi podpisal ali ne.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Desant Marko Filli Uroš Urbanija

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Čistke na MMC, drugič. Odstreljeni Urbanija naj bi zdaj delal pod Fillijem